VGK Accountants Adviseurs is een accountants- en belastingadvieskantoor in de regio Arnhem / Nijmegen, de Liemers en de Achterhoek. Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare steunpilaar voor het midden- en kleinbedrijf, de vrije beroepen, artiesten en de non-profitsector.

Compleet dienstenpakket
Natuurlijk kunt u op ons kantoor terecht voor accountancy, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Bij een succesvolle bedrijfsvoering komt echter nog veel meer kijken. Daarom reikt ons dienstenpakket verder. Heeft u bijvoorbeeld advies nodig voor wat betreft pensioenregelingen, subsidie- en financieringsaanvragen of personeelsmanagement? Wilt u weten welk boekhoudkundige softwarepakket of welk automatiseringspakket het beste bij uw onderneming past? Heeft u behoefte aan juridische ondersteuning, mediation of financiële planning? Ligt er een lastige fusie, overname of bedrijfsopvolging in het verschiet? Bij al deze vraagstukken kunt u een beroep doen op onze accountants en adviseurs.

Uitgebreid netwerk
Voor zeer specifieke kwesties maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk aan specialisten. Ook is ons kantoor aangesloten bij verschillende beroeps- en brancheorganisaties. Hierdoor bent u bij VGK Accountants Adviseurs altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Nu en in de toekomst.

Meer over De kracht van een sterk netwerk

Advies en ondersteuning op maat
Iedere onderneming is uniek. Of het nu gaat om strategie, bedrijfscultuur en beleidsdoelstellingen of om de aard van producten of diensten en de fase waarin een onderneming zich bevindt. Elk bedrijf heeft zijn specifieke behoeften. Het is voor ons de kunst om erachter te komen waar en op welk vlak die precies liggen. Daarom verdiepen we ons in uw bedrijf en uw branche. We nemen ruim de tijd voor u, tonen oprechte interesse, stellen de juiste vragen en luisteren aandachtig. Dat maakt onze adviezen en ondersteuning altijd ‘op maat’. En daar plukt ú de vruchten van!

Eigen contactpersoon
Bij VGK Accountants Adviseurs hechten we veel waarde aan het opbouwen van een langdurige vertrouwensrelatie. Met onze medewerkers, maar ook met u. Als klant krijgt u daarom een eigen contactpersoon binnen ons kantoor. Een betrokken steunpilaar die naast u staat en die weet heeft van het reilen en zeilen van uw onderneming. Een vertrouwenspersoon ook, die uw belangen optimaal zal behartigen. Iemand die uw onderneming en uw branche door en door kent en bij wie u altijd terecht kunt. In voor- én tegenspoed. Samen zorgen we voor rust, financieel overzicht en een doelmatige bedrijfsstructuur.