Doorlopend veranderende wetten en regels. Een turbulente markt. Ontwikkelingen en trends. Allemaal zaken die u de nodige hoofdbrekens kunnen bezorgen. En waarop u – liever gisteren dan vandaag – vlot en adequaat moet reageren.

Van a tot z
Bij VGK Accountants Adviseurs spelen we constant in op al die veranderingen. Een sterk netwerk is daarbij onontbeerlijk. We onderhouden daarom goede contacten met freelancers, collega-dienstverleners en -adviseurs. Denk hierbij aan onafhankelijke advocaten, notarissen en pensioenadviseurs. Daarnaast werken we nauw samen met grote, specialistische organisaties die al die verschillende takken van sport van a tot z beheersen en de benodigde vergunningen hebben.

VGK Accountants Adviseurs is aangesloten bij:
- de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), die de kwaliteit van onze beroepsuitoefening bevordert en bewaakt
- Register Belastingadviseurs (RB), de beroepsvereniging vóór en van belastingadviseurs
- Auxilium, dé brancheorganisatie voor accountantskantoren in het MKB

Deze lidmaatschappen verzekeren u ervan dat de kwaliteit van onze dienstverlening is gewaarborgd. Ook op de lange termijn. En dat wij u op alle mogelijke bedrijfsfronten kunnen ondersteunen, zelfs bij zeer complexe vraagstukken.