Bent u een startende ondernemer, een vrije beroepsbeoefenaar of een artiest? Runt u een kleine of middelgrote organisatie? Wilt u doorgroeien, consolideren of stoppen? Samen met VGK Accountants Adviseurs vindt u altijd passende oplossingen en mogelijkheden. Met welke zaken u ook te maken krijgt: wij denken én doen graag met u mee.

klanten

 

Onze klanten zijn verspreid over het hele land, maar de meeste zijn actief in de regio Arnhem/Nijmegen, de Liemers en de Achterhoek.

De samenstelling van onze klantenportefeuille:

 • Midden- en kleinbedrijf (MKB)
 • Vrije beroepen
 • Artiesten
 • Non-profit

Midden- en kleinbedrijf

Het midden- en kleinbedrijf (MKB) is de grootste en meest gevarieerde bedrijfssector van ons land. Een sector die we bij VGK Accountants Adviseurs als geen ander kennen. Van de groentezaak ‘op de hoek’ tot het internationaal georiënteerde concern met meerdere vestigingen. We zijn helemaal thuis in uw wereld en spreken uw taal. Dankzij onze eigen ondernemerservaring weten we bovendien precies waar u als ondernemer mee bezig kunt zijn. En kunnen wij u uitstekend ‘sturen’. Samen zetten we uw bedrijf doelmatig op de rit.

Tal van (regionale) bedrijven weten de weg naar VGK Accountants Adviseurs inmiddels te vinden. Een willekeurige greep uit ons MKB-klantenbestand:

 • Adviesbureaus
 • Metaalnijverheid
 • Reclamebureaus
 • Autobranche
 • Bakkerijen
 • Detailhandel
 • Slagerijen
 • Zakelijke dienstverlening
 • Makelaardij
 • Horeca
 • Medische beroepen
 • Bouwnijverheid algemeen
 • Groothandel

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een (geheel vrijblijvende) kennismaking.

Vrije beroepen

Wanneer iemand wordt ingehuurd om zijn individuele persoonlijke, artistieke en/of academische kwaliteiten spreken we van een vrije beroepsbeoefenaar. Dit houdt in dat u voor uw werkzaamheden niet een ander in uw plaats mag sturen. Vrije beroepen worden vaak sterk gereguleerd door zowel de overheid als beroepsorganisaties. Per 1 juli 2008 zijn alle vrije beroepen bovendien verplicht zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

VGK Accountants Adviseurs heeft veel kennis en ervaring opgebouwd voor wat betreft de ondersteuning van vrije beroepsbeoefenaars. Bijvoorbeeld op fiscaal en financieel-administratief gebied.

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Artiesten

De beroepsgroep van artiest is belastingtechnisch gezien niet de meest eenvoudige. Wellicht heeft u dat zelf al aan den lijve ondervonden. Bent u als dirigent of artiest werkzaam? Dan kunt u bij VGK Accountants Adviseurs terecht voor onder andere het verzorgen van uw (loon)administratie, uw belastingaangiften en het samenstellen van uw jaarrekening.

Dankzij de door ons ontwikkelde, beproefde methoden kunnen we u zo efficiënt mogelijk van dienst zijn. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het optimaal benutten van fiscale aftrekposten voor dirigenten en musici.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een (geheel vrijblijvende) kennismaking.


VGK Accountants Adviseurs werkt nauw samen met de Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs (BvO). In die hoedanigheid hebben wij al vele dirigenten en instructeurs fiscaal op weg geholpen.

 Non-profit

Als non-profitorganisatie bent u verantwoordelijk voor het beheer van giften en eventuele overheidssubsidies. Er worden steeds strengere eisen gesteld aan de vastlegging hiervan. Denk bijvoorbeeld aan de zogenaamde RAC-richtlijnen 640 (non-profit) en 650 (goede doelen). Mensen willen weten wat er precies met hun giften is gebeurd. En of er niet te veel geld aan de strijkstok blijft hangen. Voor het verkrijgen van subsidies dient een non-profitorganisatie bovendien aan diverse voorwaarden te voldoen.

Allemaal pittige opgaven voor een non-profitorganisatie. Uw financiële speelruimte is immers veelal beperkt. VGK Accountants Adviseurs is helemaal thuis in de
non-profitsector. We weten precies wat er van u wordt verwacht en hoe u uw organisatie zo optimaal mogelijk kunt inrichten. Ook bij bijvoorbeeld het verkrijgen van
een CBF-keur of een ander keurmerk.

Benieuwd naar wat wij voor uw specifieke organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een
(geheel vrijblijvende) kennismaking.

contact