Actuele informatie in een muisklik uit uw administratie opdiepen? Uw aangifte omzetbelasting goedkeuren en verzenden naar de Belastingdienst? Automatische software-updates en back-ups van uw administratie, zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen? Dit (en meer) is allemaal mogelijk met online boekhouden.

365 dagen per jaar, 24 uur per dag
Online boekhouden biedt ondernemers de mogelijkheid om hun administratie online te regelen. Via de website van VGK Accountants Adviseurs kunt u uw gegevens 365 dagen per jaar, 24 uur per dag benaderen. Vanaf uw kantoor, vanuit huis of waar ook ter wereld. U werkt met een modern en gebruiksvriendelijk boekhoudkundig softwarepakket, waardoor u zich een hoop tijd en frustratie bespaart. En omdat u via ons bent ingelogd, kunnen we altijd met u meekijken, zodat eventuele vragen in veel gevallen snel zijn opgelost. Wij kunnen eventuele correcties doorvoeren, rapportages voor u opstellen of een beoordeling voor u uitvoeren en de resultaten met u bespreken. Kortom: meer aandacht voor de actuele stand van zaken van uw onderneming.

Gemakkelijk
Online boekhouden maakt boekhouden gemakkelijk én gebruiksvriendelijk. Over back-ups, virussen en updates hoeft u zich geen zorgen meer te maken. U logt simpelweg in en werkt altijd met de laatste versie. Het softwarepakket waar mee u gaat werken is gericht op groei. Uit ervaring weten we dat een groeiende onderneming steeds meer behoefte krijgt aan extra functionaliteiten in de geautomatiseerde administratie. Daarom kunt u de mogelijkheden van internetboekhouden met uw onderneming mee laten groeien. Simpel gezegd: u kunt ‘klein' beginnen, met bijvoorbeeld het invoeren van uw bankafschriften. Later kunt u dit uitbreiden met factureren of bijvoorbeeld automatische betalingen.

Training
Persoonlijk contact is bij het opstarten van internetboekhouden zeer nuttig. Het voorkomt een valse start, met alle gevolgen van dien. Klanten die beginnen met internetboekhouden krijgen daarom een training bij ons op kantoor. Dit heeft voor u het voordeel dat u direct goed begint.

Heeft u vragen over internetboekhouden? Neem gerust contact met ons op.

contact

Maakt u al gebruik van online boekhouden, dan kunt u hier inloggen.

Inloggen